Sörlap hírek

Nitrogénnel csapolt sörrel újít a Borsodi

Sörlap.Hu | 2017-11-22 18:13:26

Mától kapható a Borsodi Nitro, Magyarország első nitrogénnel dúsított világos söre. Az egyedi technológiával készülő láger sör mostantól meghatározott számú vendéglátóhelyen érhető el. A Borsodi Sörgyár a mostani újításával kifejezetten a csapolt sörök rajongóinak kíván kedvezni.

Mától kapható Magyarország első nitrogénnel dúsított világos söre, a Borsodi Nitro. A termék fő különlegességét az adja, hogy a sörhöz már a gyártás során nitrogént adunk, illetve csapoláskor a nitrogén szén-dioxiddal keveredik, ezáltal egyedi látványt és különleges ízt ad a sörnek.

"A Borsodi Sörgyár mintegy 45 éves története során mindig is arra törekedett, hogy innovációi révén hozzájáruljon a hazai sörkultúra fejlesztéséhez. Tettük ezt többek között az első alkoholmentes sör vagy az első dobozos sör bevezetésekor, és tesszük most, a Borsodi Nitro bemutatásával" - emelte ki a sajtóeseményen Vuleta Zsolt, a Borsodi Sörgyár ügyvezetője. "A Borsodi Nitro bevezetésének célja, hogy egy olyan termékkel ajándékozzuk meg a hazai vendéglátóhelyeket, amelyen keresztül különleges sörélményt tudnak nyújtani a fogyasztóinknak" - tette hozzá a vezető.

Borsodi Nitro
Az egyedi technológiának köszönhetően a korábban ismert sörökhöz képest a Borsodi Nitro íze könnyű és bársonyos, tökéletesen passzol akár étkezések mellé is. Magyarországon 2017. november 22-étől egyelőre húsz vendéglátóegységben kérhető a pultosoktól, amelyből tizenöt Budapesten, egy Székesfehérváron, három Győrben és egy Pécsett található. A vendéglátóhelyek pontos listája a http://www.borsodi.hu/blogs/aktualitasok/borsodi-nitro oldalon érhető el.

Kapcsolat