Sörlap hírek

Hétvégén utoljára felhabzik a Corvin sétány

Sörlap.Hu | 2017-09-18 21:33:41

Immáron harmadik szezonját zárja a Serfőző különítménye a VIII. kerületi Corvin Sétányon. Csapolt és üveges sörök, finom fesztiválkaják és streetfoodok egy élhető minifesztiválon.

A hangulatos, élhető és látogatóbarát rendezvényeiről elhíresüt Serfőző csapat újabb szezonjának lett vége, melyet ismét a nagy kedvencnek számító Corvin sétányon zár le. Egy tartalmas év után visszatérnek arra a helyre, ahol már harmadik éve nyitják és zárják rendezvényeik szezonját. Ahogy azt már a Corvin Sörfesztiválokon megszokhattátok, az IPA-tól a lagerig, a gyümölcsöstől a barnáig és a sörös márkák legjavával várnak titeket, Budapest egyik legélhetőbb és családiasabb minifesztjén.

Gyomrotok szilárd tartalma miatt sem kell aggódnotok, hisz széles fesztiválkaja és streetfood választékkal szolgálnak a sörözés közben megéhezőknek. Szóval nincs más hátra, mint találkozni szeptember utolsó hétvégéjén a Corvin sétányon és elbúcsuztatni együtt a 2017-os Serfőző rendezvényeket egy családias rendezvény keretein belül veled és barátaiddal.

Kiállítók és sörfőzdék:
Beerside, Bernard, BigFoot Sörfőzde, Csakajósör, Domján Sörfőzde, Etyeki Sörmanufaktúra, Fehér Nyúl Brewery, Fóti Kézműves Sörfőzde, Fuller's, Krak'n Town, Krušovice, Pivovary Lobkowicz, OK Brewery, Maisel's Weisse, Pilsner Tankovna, Primátor, RothBeer, Serforrás, SHARE a jótékony ser, Sümegi, Teddy Beer.

Dátum: 2017.09.21-24.
Helyszín: Budapest, 1082. Corvin Sétány
Belépő: HELLÓ!

Megközelítés:
BKV-val a 2-es (kék) metró Corvin-negyed megállójától 3 perc gyalog.
Autóval a Corvin Plázában, vagy a környéki utcákban van lehetőség megállni.

Facebook event:
https://www.facebook.com/events/1466648880080481

Csatlakozz a Serfőző közösséghez, hogy minden rendezvényről időben informálódj:
https://www.facebook.com/serfozoser

Kapcsolat