Sörlap hírek

Év Fesztivál Sajtófotója És Legjobb Amatőr Fesztiválfotója Pályázat

Sörlap.Hu | 2017-08-31 18:25:16

A Heineken Hungária a hazai fesztiválok fő támogatójaként immár harmadik alkalommal hirdeti meg az Év Fesztivál Sajtófotója pályázatát. A pályázat során fotóriporterektől várunk olyan fotókat a 2017-es fesztiválszezonról, amelyek képesek átadni a magyar fesztiválok hangulatát, a különleges pillanatokat és a fesztivál-életérzést.

Idén először amatőr fotósoknak is meghirdetjük a versenyt, a fotózás iránt érdeklődő fesztiválrajongók képeit is várjuk a fotópályázat során. A döntőbe jutott alkotásokból a Heineken Hungária kiállítást szervez, az Év Fesztivál Sajtófotójának alkotója pedig egy 100.000 Ft értékű, fotós cikkekre beváltható vásárlási utalványt nyer.

A legjobb amatőr fotós által készített fotót egy 2018-as Fesztivál Passporttal jutalmazzuk, amely 1-1 napi belépőre jogosítja fel tulajdonosát a 2018-as Efott-ra, VOLT Fesztiválra, Balaton Soundra és a Strand fesztiválra.

A képek beküldési határideje: 2017. október 3.

A sajtófotókat a heineken@uniomedia.com e-mail címen várjuk. Egy pályázó maximum 5 fotóval pályázhat, a fotók mérete nem haladhatja meg a 10 MB-ot.

Az amatőr fotókat a készítő saját Facebook és/vagy Instagram profiljára #Heineken és #Fesztivalpillanatok hashtagekkel ellátva, nyilvánosan feltöltve várjuk.

A pályázat leadásával a pályázó elfogadja a játékszabályzatban foglaltakat.

Kapcsolat